Huskvarna Trafikskola Logo

Från och med 1 december blir Körskolan.se en del av Huskvarna Trafikskola.

Thomas Gotstig och Peter Corin som tills idag drivit Körskolan.se har velat trappa ner på det ansvar det innebär att driva en egen verksamhet och har därför sökt en bra och stabil partner som kan ta över verksamheten. Vi är väldigt glada över att det blir just Huskvarna Trafikskola som tar över.

Det är stans äldsta trafikskola och består av ett härligt gäng som vi delar många värderingar med. Vi har alltid trivts bra att samarbeta med varandra så därför känns det väldigt naturligt och bra att de nu, tillsammans med oss, kan växa sig starkare och erbjuda ännu bättre service.  De har sin bas på Linnégatan i Huskvarna och kommer öppna en servicelokal, ”Mötesplatsen” på Kyrkogatan 6, mitt över Per Brahe Gymnasiet.

Huskvarna Trafikskola kommer därmed kunna erbjuda ett komplett utbud med körkortsutbildningar för bil, mc, moped och tungt släp. De kommer nu att finnas representerade i Jönköping, Huskvarna och Gränna.

Peter Corin kommer vara med och utbilda en tid framöver och Thomas Gotstig kommer även på längre sikt att följa med i flytten och vara en del av Huskvarna Trafikskola, som förarutbildare.

Vad kommer detta att innebära för mig som är elev hos Körskolan?

För dig som redan är igång med din utbildning kommer det inte att innebära några större förändringar. Du kommer fortsätta din utbildning med samma körlärare du har idag. From 1 december kommer vi träffas i vår nya lokal på Kyrkogatan 6 istället för gamla lokalen på Brunnsgatan.

Du kan ringa och maila på samma telefonnummer som du är van vid, enda skillnaden är att vi nu har hjälp av Carina i Huskvarna som svarar och du kommer därför få ännu bättre hjälp än tidigare. Allt som rör betalningar sker precis som vanligt. Alla bokade lektioner och förskottsbetalningar gäller som vanligt.

Har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta dina körlärare Thomas och Peter eller ringa till Carina Hällström i Huskvarna på tel: 036-131297