korskolan.se

Riskutbildning MC 1

Home > Riskutbildning MC 1

Riskutbildning MC 1

När du ska ta motorcykelkörkort behöver du gå en riskutbildning som är uppdelad i två delar. Utbildningarna är till för att du ska få kunskap och förståelse för bland annat alkohol i trafiken, men även väderförhållanden, hastighet och säkerhet. I riskettan är det fokus på alkohol, droger och riskfyllda beteenden.

Vad innebär riskutbildning för MC?

Riskutbildningen är ett måste för att du ska kunna ta ditt MC körkort. Om du inte gått hela riskutbildningen som består av två delar har du inte möjlighet att göra uppkörning och kan på så vis inte ta ditt körkort. Utbildningen bokar du vanligtvis in på den körskola som du använder dig av.

Vad ingår i riskutbildning MC 1?

I riskutbildning del 1, även kallat riskettan, får du lära dig om hur riskfyllda beteenden kan påverka din körning och säkerheten i trafiken. Här talar man bland annat om hur alkohol och droger har en stor inverkan på din körning, men man tittar även på trötthet i trafiken.

  • Alkohol i trafiken
  • Droger
  • Trötthet i trafiken
  • Riskfyllda beteenden

Boka riskutbildning för MC

Gör en tabell där du kan boka riskutbildning för MC.

Namn Jarlatrafikskola.seStora HolmMC-jaktenVasterasbilmcskola.se
Lite om företaget Jarla Trafikskola erbjuder MC lektioner och hjälper dig att boka in riskettan och risktvåan.Erbjuder riskutbildningar under hela mars till oktober.Mc-Jakten erbjuder riskettan såväl som risktvåan á 3 timmar per utbildningAnpassar körlektioner och upplägg efter just dina behov.
Pris Från 799 kronor900 kronor750 kronor1000 kronor
Hitta dit (knapp/länk)Hitta dit!
Hitta dit!
Hitta dit!
Hitta dit!