Intensivkurs

Att ta en intensivkurs är ett toppenbra alternativ om du vill ha ditt körkort snabbt och är redo att studera intensivt under en tid. Det är viktigt att veta att du behöver läsa lika mycket som för en vanlig körkortsutbildning, men känner du dig redo att göra det så rekommenderar vi absolut en intensivkurs.

En av våra mest populära intensivkurser innehåller all teori, 15 stycken körlektioner, Risk 1 (alkohol, droger och trötthet) och Risk 2 (halkbana). Vi hjälper dig att skräddarsy utbildningen. En intensivkurs kan vara minst två veckor, men hur lång just din kurs blir har vi lättare att se när vi kört en första lektion.

Testlektion

Vi rekommenderar alltid en första testlektion. Den ger oss möjlighet att lättare bedöma dig och se vilken nivå du ligger på. Efter det sätter vi oss ner och planerar just din kurs.

Under utbildningen håller vi kontinuerlig koll på dina framsteg och ser så att du ligger i fas. Beroende på din nivå så genomför du din uppkörning, eller så lägger vi upp en plan för vidare utbildning.