Om Körskolan

bild

Om Körskolan.se

Välkommen till oss på Körskolan! Vi är en modern trafikskola i centrala Jönköping som hjälper dig med körkort för personbil – både manuell och automat. Vi utbildar även för körkort till motorcykel.

Vi har även introduktionskurs för privat övningskörning hos oss.

I våra lokaler kan du med modern teknik klara av din teoriutbildning. Självklart har vi lärarledda teorilektioner där vi diskuterar både det teoretiska och praktiska i utbildningen.

Så tänker vi

Det viktigaste för oss är såklart att du ska ta ditt körkort hos oss. Det är ditt mål – och givetvis vårt också. På vägen dit vill vi att du känner en trygghet – i utbildningen, med din lärare – i alla steg från början till slut. Det är viktigt för oss att du känner dig säker och att vi tillsammans når målet att du blir en duktig och trafiksäker förare.

Vi som jobbar här

Vi är två stycken som arbetar på Körskolan: Thomas Gotstig och Peter Corin. Vi har jobbat länge i yrket och tycker fortfarande det är lika roligt att följa våra elevers utveckling. 

vi-på-körskolan-thomas-peter

Om Thomas

Hej, det är jag som är Thomas! På vinterhalvåret utbildar jag för bil och på sommarhalvåret utbildar jag för motorcykel. Jag kör självklart motorcykel själv – och så försöker jag hinna med att spela lite golf också.

Om Peter

Hej! Jag heter Peter och jag har jobbat på Körskolan sedan 1995. Det var då jag startade upp den tillsammans med Thomas. På fritiden gillar jag att snickra och jaga.  

 

Välkommen till oss på Körskolan i Jönköping!

Kommande kurser

Riskutbildning 1 Bil

31 oktober, 2019. 07:45 - 11:30